Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 05/06/2020
Traducció automàtica

Vista 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Policia Local Dilluns, 19 d'octubre de 2015

Els agents cívics sensibilitzen la ciutadania sobre la tinença d’animals

Des del mes de juny han informat més de 600 persones portadores de gossos d’aspectes relacionats amb la tinença cívica i responsable dels animals

A mitjans del mes de juny van començar a treballar dos agents cívics amb la funció d’informar, sensibilitzar i promoure els comportaments cívics a l’espai públic de la nostra vila. Una de les tasques que han abordat és el que estableix l’ordenança sobre la protecció i la tinença d’animals d’Esparreguera.

A dia d’avui han establert un total de 617 contactes amb els portadors i propietaris d’animals en tres àmbits d’actuació: la vessant administrativa (identificació i cens dels animals), les mesures higièniques, sanitàries i de seguretat (adequació de l’allotjament, controls veterinaris, evitar les molèsties i la fugida, portar-los deslligats) i la neteja de la via pública (recollida de deposicions).

L’actuació dels agents cívics en aquest àmbit complementa la tasca informativa i conscienciadora que estan duent a terme en relació al reciclatge de residus, la correcta utilització dels contenidors i la problemàtica que genera l’abandonament de deixalles fora dels contenidors.

Agents cívics i tinença d'animals

Agents cívics i les mesures higièniques, sanitàries