Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 16/01/2022
Traducció automàtica

Vista des de Can Pasqual

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Ràdio Esparreguera Dimecres, 18 de novembre de 2015

Celebrem Santa Cecília

L’Escola Municipal de Música i Dansa i la Banda de Música d’Esparreguera commemoren la patrona dels músics

Diumenge vinent és Santa Cecília, patrona dels músics, i per celebrar-ho tant l’Escola Municipal de Música i Dansa com la Banda de Música d’Esparreguera organitzen activitats.
L’escola municipal comença divendres, amb un concert de mestres al Patronat Parroquial. Del concert, que a les darreres edicions ha aconseguit molt èxit, s’oferiran dues sessions, a les 7 de la tarda i a 2/4 de 9 del vespre, per tal de donar cabuda a l’alumnat, les seves famílies i qualsevol espectador que vulgui apropar-s’hi. El repertori serà molt variat, amb una representació de tots els instruments de l’escola i amb la participació també de les professores de dansa. Hi destaca una peça de piano i violí, de Josep Borràs, a qui s’ha convidat a assistir a aquest concert.
En quan a la Banda de Música d’Esparreguera, oferirà un concert, també al Patronat Parroquial, la mateixa diada de Santa Cecília, diumenge. Es tracta del primer concert d’aquest curs, on es farà evident que la banda gaudeix de molt bona salut. A dalt de l’escenari, 45 músics interpretaran una dotzena de peces, incloent-hi marxes, polques, pasdobles i adaptacions de peces conegudes de la música clàssica. L’actuació, que començarà a les set de la tarda, s’allargarà aproximadament durant una hora.

logotip