Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 23/09/2020
Traducció automàtica

El Puig

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Convivència, Educació Dimarts, 24 de novembre de 2015

El Projecte Rossinyol inicia la 5a edició

Busquem persones voluntàries per al Projecte Rossinyol que vulguin apadrinar infants i joves en temes educatius, socials i de llengua

L’Ajuntament d’Esparreguera ha iniciat la cinquena edició del projecte Rossinyol a Esparreguera amb set parelles. Per a l’edició d’enguany, es busquen col·laboradors majors d’edat, residents a la vila i que estiguin disposats a dedicar una tarda a la setmana per tal d’apadrinar un infant o un jove.

Els interessats poden trucar als tel. 93 777 69 61 i/o al tel. 93 777 75 71 o adreçar-se personalment a l’edifici de Can Pasqual (carrer dels Cavallers, 26) i preguntar per les Regidories d’Educació i Interculturalitat.

El Projecte Rossinyol és un programa d’apadrinament d’un infant o d’un jove per part d’un adult esparreguerí que parteix del voluntariat amb objectius corresponents a tres eixos bàsics: l’educatiu, l’aprenentatge i l’ús social de la llengua catalana i el coneixement del medi.

Està avalat per la Universitat de Girona i forma part d’una xarxa de projectes d’apadrinament existents a nivell mundial. A Catalunya, la Universitat de Girona n’ha estat la pionera.

Els col·laboradors acompanyen periòdicament un infant o jove apadrinat, per tal que conegui diferents espais de la vila, llocs de lleure, àmbits de producció cultural, se l’ajudi a fer el seguiment de l’escolaritat i se li doni suport en les matèries escolars. Tot plegat es fa amb la pretensió d’accelerar el seu procés d’integració i d’adaptació sociocultural.

5a edició del Projecte Rossinyol