Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 25/01/2020
Traducció automàtica

Faroles Plaça Esglèsia

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Empresa Dimarts, 24 de novembre de 2015

Actuació de mentoria per a 21 empreses del Baix Llobregat

En el marc del programa Fem Xarxa Fem Empresa, 21 empreses del Baix Llobregat comencen la seva participació en una activitat de mentoria per a millorar la gestió de les seves empreses

El passat divendres 6 de novembre, la Regidoria de Promoció Econòmica va organitzar la sessió d’inici d’una xerrada de mentoria Can Pasqual per a donar suport i reforçar les capacitats dels empresaris de diferents perfils i procedents dels 7 municipis del Baix Llobregat (Martorell, Olesa de Montserrat, Abrera, Collbató, Esparreguera, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires. El regidor de Promoció Econòmica, Antoni M. Ferre, va presentar l’acte com a responsable de l’àmbit d’emprenedoria i empresa de l’Ajuntament.

La sessió de formació va anar a càrrec de Marc Fernàndez, consultor de l’empresa Innio. Fernàndez té experiència en aquest àmbit ja que ha treballat per a organismes i administracions locals de comarques barcelonines i està especialitzat en l’anàlisi, la millora i la posada en marxa de noves línies de treball a la microempresa i a la petita empresa. Durant la formació es va posar a la disposició dels assistents per a donar-los suport en la revisió d’àrees, l’anàlisi de la gestió, l’obertura de noves línies de treball i la planificació d’activitats específiques per millorar el negoci.

El format de la sessió d’inici va ser pràctic, proactius i dinàmic. Amplia l’oferta de serveis a les empreses del territori. Més d’una vintena d’empresaris assistents hi va participar activament. A partir d’aquesta sessió el consultor conviurà amb les empreses durant 9 hores durant les quals es desplaçarà a les seves instal·lacions o s’amollarà als requeriments dels empresaris per treballar in situ i d’una manera específica.

Els assistents van sortir molt contents i amb moltes ganes d’acollir la visita del consultor.
El projecte es desenvolupa des dels departaments de Promoció Econòmica dels diferents ajuntaments que conformen la zona nord del Baix Llobregat i està finançat pel Fons Social Europeu, la Diputació de Barcelona i tots els ajuntaments implicats.

Actuació de mentoria

Per a 21 empreses

Del Baix Llobregat