Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 23/09/2020
Traducció automàtica

El llobregat

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Educació, Policia Local Divendres, 27 de novembre de 2015

Joguines solidàries a Esparreguera

Els Castellers d'Esparreguera tornen a col·laborar en aquest projecte solidari de recollida de joguines

Ja ha començat el Projecte de Joguines Solidàries 2015 que organitza l’Ajuntament amb la col·laboració dels Castellers d’Esparreguera. La iniciativa es basa a recollir joguines en bon estat o noves i repartir-les entre els infants de famílies desfavorides de la vila

Les persones que vulguin col·laborar en el projecte i fer un regal solidari poden portar joguines a la Caserna de la Policia Local fins el 14 de desembre. És important que les joguines siguin noves o estiguin en molt bon estat i completes, sense que hi faltin peces ni piles i que no siguin bèl·liques ni que fomentin la violència.

El projecte compte amb la col·laboració activa dels Castellers d’Esparreguera, que a banda de participar en la logística, conviden a tots els infants que reben les joguines a una xocolatada i a fer cagar el Tió a la seva seu.

Amb aquesta acció es pretén que tots els infants d’Esparreguera puguin gaudir d’una joguina, sense que la situació econòmica familiar condicioni aquest dret, alhora que es vol fomentar la solidaritat, entesa com un acte de compartir, i implicar els veïns d’Esparreguera en accions solidàries, individualment i conjuntament amb l’Ajuntament i amb les entitats associatives de la vila.

Documentació a descarregar

A continuació podeu descarregar la documentació relacionada amb aquesta notícia:

Cartell divulgatiu