Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 05/06/2020
Traducció automàtica

Vista 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Policia Local Dimecres, 16 de desembre de 2015

Formació en primers auxilis per a la Policia Local

Els agents han participat en un curs impartit per la Creu Roja dins la formació continuada del cos policial

Els agents de la Policia Local d’Esparreguera han participat els dies 15 i 16 de desembre en dues jornades formatives de reciclatge en primers auxilis per tal de actualitzar els coneixements que van rebre en el curs de formació bàsica de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

A la formació s’ha abordat les tècniques de suport vital bàsic i de reanimació cardiopulmonar, l’ús de la taula de rescat, el procediment adequat per a enretirat el casc en els motoristes accidentats i, en general, totes aquelles primeres actuacions que cal fer abans de l’arribada dels equips sanitaris o per a col·laborar amb ells en el lloc on ha succeït un accident.

Les jornades han estat a càrrec d’un formador de la Creu Roja que és tècnic de transport sanitari en una unitat medicalitzada del servei d’emergències mèdiques de Catalunya (SEM), el qual ha ressaltat la importància d’aquesta formació perquè els policies locals són els primers equips de resposta a una emergència que arriben al lloc de l’accident.

Aquest curs és part de la formació continuada que reben els policies per a tenir actualitzat el coneixement de l’ampli ventall de competències pròpies i compartides de la Policia Local.

Classes pràctiques durant el curs