Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 18/01/2021
Traducció automàtica

Detall Campanar

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Mobilitat Divendres, 18 de desembre de 2015

Canvis en el servei de transport urbà a Esparreguera

A partir del proper dilluns 28 de desembre de 2015 es modifiquen el recorregut i els horaris del servei del transport urbà

La Regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament d’Esparreguera està treballant per modificar el recorregut i els horaris del servei del transport urbà

Els canvis consisteixen a mantenir les mateixes parades als barris de Can Rial i del Mas d’en Gall i introduir una parada al barri de la Plana, a l’ambulatori i a la Residència de Can Comelles, i apropar el servei a tots els centres escolars i esportius. En definitiva, es pretén que el servei de transport urbà apropi els seus usuaris a tots els serveis del municipi.

Actualment s’estan confeccionant els nous horaris, que començaran el proper 28 de desembre de 2015 i que es faran en període de prova fins al 31 de gener de 2016. Un cop passat aquest període, des de la Regidoria de Mobilitat s’avaluaran els resultats, amb l’estudi que es farà i amb les aportacions dels usuaris i associacions de veïns, i es confeccionarà el recorregut definitiu.

Per a més informació les persones interessades es poden adreçar per correu electrònic (mobilitat@esparreguera.cat) o per telèfon (93 777 10 00, extensió 237).

Documentació a descarregar

A continuació podeu descarregar la documentació relacionada amb aquesta notícia:

Canvis en el servei de transport urbà