Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dijous 21/11/2019
Traducció automàtica

Vista des de Can Pasqual

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Centre Obert La Fulla Divendres, 18 de desembre de 2015

El Centre Obert La Fulla contribueix a omplir de colors nadalencs la Fira de Santa Llúcia

El Centre Obert La Fulla participa en la Fira de Santa Llúcia amb una paradeta dedicada als treballs fets pels infants i adolescents

Els infants i els adolescents del Centre Obert La Fulla participen en la Fira de Santa Llúcia amb una de les paradetes plena de manualitats nadalenques.

Més enllà del que significa participar activament en un esdeveniment popular com és la Fira de Santa Llúcia, té una gran rellevància el procés que viuen els infants i els adolescents en l’elaboració dels tions, els fanalets, portaespelmes, pompons de llana representant diferents personatges com el Cérvol Rudolf i una varietat de garlandes típiques d’aquestes dates. Com és habitual, valors com la responsabilitat, la constància i l’esforç es fan presents durant tot el procés, des de l’inici fins a la seva presentació.

Durant aquesta edició hi han participat al llarg de tot el dia els seus protagonistes, infants i joves, contents per la resposta positiva dels innombrables visitants i la bona acollida dels seus treballs.

Amb aquest sentiment d’alegria viscut durant tota la jornada, el Centre Obert La Fulla vol desitjar un Bon Nadal i un feliç any nou 2016 ple d’oportunitats.

El Centre Obert La Fulla

contribueix a omplir

de colors nadalencs

a Fira de Santa Llúcia