Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 25/01/2020
Traducció automàtica

Piscina estiu

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Centre Obert La Fulla Dilluns, 28 de desembre de 2015

L’hora del cafè

El Centre Obert La Fulla facilita espais de trobada de mares i pares amb la finalitat d’estimular la seva participació activa envers el tractament de les competències parentals

Entendre, d’una banda, com són els nostres fills depenent de la seva edat, el seu comportament, com millorar-lo, com ajudar-los perquè puguin resoldre els seus propis problemes i, de l’altra, com sentir-nos bé i segurs com a pares i mares, com organitzar la vida quotidiana familiar, són temes que es treballen a l’espai familiar L’hora del cafè.

Arran del treball familiar previ des de la individualitat de cada família i per coincidir en diversos aspectes en l’educació dels fills, el Centre Obert La Fulla fomenta un grup de suport, format per mares, pares i tutors legals, enfocat a l’ensenyament i l’aprenentatge de les competències parentals, que els permeti, des de la participació activa, reflexionar sobre les pròpies pràctiques educatives, analitzar-les i poder contrastar-les amb la resta de persones en situació similar.

Les sessions, de 90 minuts i nivell amb una periodicitat mensual, amb el nom de L’hora del cafè, han començat el mes d’octubre i pretenen arribar fins al mes de juny, amb una mitjana de 10 famílies participants.

Aquest primer trimestre acaba amb un taller inclòs en aquest espai, dedicat a la millora de la comunicació familiar i conduït per Òscar Galindo, actor i director de teatre, i Letícia Pipman, actriu; tots dos estan formats en teràpia Gestalt i són especialistes en teatre d’intervenció social per a la resolució de conflictes. També el conduiran Maria Navarro, terapeuta de l’art. Són membres de l’Associació Cultural Marabal, entitat especialitzada en l’ús de les tècniques teatrals que incideix en la millora de la vida de les persones.

La satisfacció i valoració positiva de les famílies participants en totes i cadascuna de les sessions dutes a terme encoratja el Centre Obert a continuar treballant per tal de facilitar recursos que les ajudin en l’educació dels fills.

L'hora del cafè

Espai de trobada de mares i pares