Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 23/09/2020
Traducció automàtica

Detall Campanar

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Policia Local Dilluns, 18 de gener de 2016

Premis de dibuix i redacció per promoure conductes vials responsables

Els treballs guanyadors s’han publicat en un calendari que s’ha distribuït a tots els alumnes que hi han participat

L’associació Stop Accidentes ha lliurat els premis del concurs de redacció i dibuixos del calendari 2016 als alumnes autors del treballs seleccionats de les escoles d’Esparreguera on van fer un seguit de xerrades de conscienciació per a les classes de 4t. de primària durant el curs passat amb la col·laboració de la Policia Local, una activitat que tindrà continuïtat aquest any.

Els treballs premiats han estat d’Israa El Mouaffak de l’escola Roques Blaves, Marta Abelaira de l’escola Mare de Déu de la Muntanya, Judit Gómez de l’escola Estel, Alba Ramos de l’escola Taquígraf Garriga i Berta Soler de l’escola cooperativa El Puig. Les redaccions i els dibuixos guanyadors s’han publicat en un calendari que s’ha distribuït als 175 alumnes que hi van participar

El projecte de conscienciació s’anomena Avis, papis... ara us educo jo i pretén que els alumnes influeixin en els pares i avis a l’hora de tenir conductes vials responsables. Està organitzat per Stop Accidentes amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana de Barcelona i la Policia Local d’Esparreguera amb el patrocini del Servei Català de Trànsit i la Dirección General de Tráfico.

Stop Accidentes és una associació d’ajuda i orientació als afectats per accidents de trànsit que té com a missió promoure un canvi cultural sobre la seguretat vial i els accidents de trànsit i que vol conscienciar les institucions i la societat en general per a reduir la violència vial i els seus efectes i per impulsar actuacions per a aconseguir una mobilitat sostenible i segura.

Stop Accidents

Lliurament del premi a l’escola Roques Blaves

Avis, papis... ara us educo jo