Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 09/12/2019
Traducció automàtica

OAC

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

TOCC Dimecres, 24 de febrer de 2016

Els usuaris del Taller Ocupacional de Can Comelles fan l’acte de donació de la 1a. Panera Solidària al Programa d’Aliments de l’Ajuntament d’Esparreguera

El Programa d’Aliments de l’Ajuntament d’Esparreguera, amb el suport de la Creu Roja del Baix Llobregat nord, ha rebut una donació d’una panera d’aliments recaptada pels usuaris del TOCC

La regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Esparreguera i el president i els coordinadors de la Creu Roja del Baix Llobregat nord han rebut el divendres 19 de febrer la donació de la 1a. Panera Solidària de part dels usuaris del Taller Ocupacional de Can Comelles (TOCC) al local del Programa d’Aliments d’Esparreguera.

Un grup d’usuaris del TOCC ha organitzat durant el passat mes de desembre un recapte voluntari i desinteressat d’aliments per part dels propis usuaris, famílies i treballadors del TOCC. S’ha anomenat: “Panera Solidària”.

El 23 de desembre, dins de la festa de Nadal del TOCC, es va celebrar un gran Bingo Solidari. El grup guanyador del Bingo Solidari va guanyar la Panera Solidària i l’ha donada avui al Programa d’Aliments de l’Ajuntament d’Esparreguera.

L’objectiu és que els usuaris puguin experimentar la satisfacció de donar i compartir l’esperit solidari i de poder participar en una acció social necessària com és la recollida d’aliments per a una de les campanyes de la Creu Roja.

Aquesta col•laboració vol transmetre el missatge que totes les persones son necessàries a la societat i que el millor remei per a combatre la vulnerabilitat és la solidaritat.

L’usuari del TOCC vol sentir-se inclòs de manera activa, solidària i capaç dins la societat.

Lliurament de la primera panera