Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 24/01/2020
Traducció automàtica

Vista 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Policia Local Dijous, 25 de febrer de 2016

Publicació de les dades de seguretat de 2015 d’Esparreguera

El nombre de víctimes de trànsit han disminuït un 48% i els accidents un 22%. Els fets penals coneguts han augmentat un 8%

L’Ajuntament d’Esparreguera ha fet públic el recull de dades de seguretat de la vila de l’any 2015 en un document dividit en cinc blocs: Els sistema de seguretat pública de Catalunya, policia del trànsit, policia de seguretat ciutadana, policia administrativa i altres serveis de la Policia Local.

L’informe detalla el nombre d’efectius de la Policia Local d’Esparreguera i mostra, entre altres informacions, que el nombre de víctimes d’accidents de trànsit ha disminuït un 48% en un any i que el nombre d’aquests accidents s’ha reduït un 22%. Per contra, el nombre total de fets penals coneguts ha augmentat un 8%.

Segons fons del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya a Esparreguera s’han conegut 46 delictes per cada mil habitants, mentre que a la Regió policial metropolitana sud aquesta xifra és de 54 i en el conjunt de Catalunya s’eleva fins a 64 per mil habitants.

La publicació de les dades de seguretat s’emmarca dins la visió de transparència i rendició de comptes de l’Ajuntament d’Esparreguera per a fer partícip la ciutadania dels indicadors per a avaluar els serveis i facilitar la seva participació activa en la seguretat.

Documentació a descarregar

A continuació podeu descarregar la documentació relacionada amb aquesta notícia:

Dades de seguretat 2015