Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 19/10/2019
Traducció automàtica

Can Comelles 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Urbanisme, Via pública Dijous, 25 de febrer de 2016

Comencen les obres de millora al barri de la Plana

L’inici de les obres està previst per al 29 de febrer, en les fases 0 i 13

L’Ajuntament d’Esparreguera informa que el proper 29 de febrer està previst que comencin les obres de l’anomenat “Projecte d’obres de millora del Barri de la Plana fase 0 i 13”.

L’empresa adjudicatària per a l’execució de les obres és Mercantil Hidráulica y Obras SA. La previsió de l’execució de les esmentades obres es calcula d’uns 5 mesos i les zones directament afectades són el carrer del Pintor Fortuny cruïlla amb el carrer de Joan XXIII, el carrer dels Prínceps d’Espanya, el carrer de Llevant a l’alçada de la plaça de la Creueta i el carrer d’Àngel Guimerà.

La Fase 0 correspon al primer tram del carrer del Pintor Fortuny, que dóna accés i sortida al barri pel costat sud-est mitjançant els carrers dels Prínceps d’Espanya i de Joan XXIII, respectivament.

La Fase 13 correspon als espais lliures públics inclosos dintre de les obres d’urbanització de millora del barri, l’espai enjardinat adjacent a la plaça de la Creueta i dos espais adjacents al tram del carrer d’Àngel Guimerà, entre els carrers de Jacinto Benavente i del Vallespir.

Pel que fa al bus urbà, hi ha la previsió que cap al final de març, durant algunes setmanes, el servei de bus urbà quedi afectat per les obres, concretament, a les parades ubicades a la rotonda de la Plana (carretera B-231), en els dos sentits de la marxa. Arribat el moment, s’informarà els usuaris de les mesures adoptades.

Es preveu que durant l’execució d’obres d’urbanització es generin alguns problemes de mobilitat i algunes molèsties importants als veïns i usuaris, i a la població de la vila en general. Per aquest motiu, es demana paciència i comprensió i l’Ajuntament d’Esparreguera demana disculpes per les inconveniències que aquestes obres puguin ocasionar, les quals s’espera que comportin una millora dels serveis i dels equipaments per als vilatans.

Vista aèria de La Plana