Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 27/09/2021
Traducció automàtica

Parc de la vila

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Polítiques d'Igualtat Dijous, 10 de març de 2016

La Regidoria de Polítiques d’Igualtat i La Passió organitzen la segona trobada de Dones Apassionades

El 6 de març, en el marc del Dia Internacional de les Dones, s’ha organitzat la segona trobada d’entitats de dones

El diumenge 6 de març, en el marc del Dia Internacional de les Dones, s’ha organitzat la segona trobada d’entitats de dones: Dones Apassionades. Aquesta és una jornada especial que organitzen conjuntament l’Ajuntament i el Patronat de La Passió d’Esparreguera amb l’objectiu d’homenatjar les dones de tot Catalunya i les associacions que les representen.

En aquesta ocasió, l’Ajuntament d’Esparreguera va instal·lar al vestíbul del teatre un taulell amb informació sobre diversos recursos sobre violència de gènere, i l'Associació de la Dona Activa va fer una exposició de manualitats.

Enguany cal ressaltar l’èxit de públic assistent, ja que van assistir dones de diverses poblacions de tot Catalunya, per la qual cosa la platea del teatre estava pràcticament plena.

Es va tancar l’espectacle amb la interpretació de dues peces per part del grup de cambra de la Jove Orquestra de Cambra de La Passió d’Esparreguera (JOCPE), la lectura del manifest institucional per part de la regidora de Polítiques d’Igualtat, Maria Mas, i un breu parlament llegit per la Laura Seró Noguero, actriu de La Passió i membre de la Junta Directiva, on s’explicava com ha anat evolucionant al llarg del temps la participació de les dones tant a l’organització com a la representació de l’espectacle.

Va quedar palès que cada vegada més les dones juguen un paper molt important en tots els àmbits, però la majoria de les vegades es desenvolupa en la invisibilitat.

Trobada de Dones Apassionades