Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 24/01/2020
Traducció automàtica

Vista des de CC

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Polítiques d'Igualtat Dijous, 10 de març de 2016

Commemoració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

La Regidoria de Polítiques d’Igualtat ha dut a terme, amb la col·laboració d’entitats del municipi, la commemoració del Dia Internacional de les Dones

Enguany, els actes de commemoració han estat dividits en dues parts: una primera part amb caràcter més institucional, s’ha dut a terme a Can Pasqual, en el qual han col·laborat els centres de secundària de la vila, l'Escola Municipal de Música i Dansa i també l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Esparreguera.

A la segona part dels actes de commemoració, s’ha volgut donar un caire més reivindicatiu. Hi han col·laborat el grup Sona Samba, que ha interpretat diverses peces de percussió. La colla de castellers d’Esparreguera ha aixecat un pilar de dones i han desplegat una bandera de color lila, com a símbol feminista. Amb aquest acte, s’ha volgut representar la força de les dones i la importància de la unitat entre totes per assolir la igualtat de gènere.

La lectura del manifest oficial s’ha dut a terme per part de les entitats de dones del municipi, l’Associació de la Dona Activa d’Esparreguera i la Comissió de la dona de l’AV del Mas d’en Gall. Ha excusat la seva presència l’Associació Al Amal.

La regidora de Polítiques d’Igualtat ha fet un parlament agraint la col·laboració de totes les entitats i subratllant els principals aspectes de la desigualtat entre dones i homes i la importància de continuar treballant per assolir la igualtat plena.

Commemoració amb entitats d'Esparreguera