Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 23/01/2021
Traducció automàtica

Vista 1

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Policia Local Dijous, 24 de març de 2016

Junta Local de Seguretat

El Dimecres 23 de març de 2016 es va celebrar a l’Ajuntament d’Esparreguera la primera sessió ordinària de la Junta de Local de Seguretat corresponent a la legislatura 2015-2019

L’alcalde va rebre al delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Barcelona. El Sr. Escobar va signar en primer lloc el llibre d’honor de l’Ajuntament. Posteriorment van tenir un intercanvi d’impressions i l’alcalde li va fer menció de diversos temes que el preocupen, entre ells el tancament de les aules de P3.

La sessió va ser presidida pel Sr. Eduard Rivas Mateo, alcalde d’Esparreguera, amb l’assistència del Sr. Miquel Àngel Escobar Gutiérrez, delegat territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Antoni Mestre, inspector cap de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Martorell, el Sr. Joaquin Cruz Ureña, Tinent Cap adjunt de la Companyia de la Guàrdia Civil, i el Sr. Josep Sánchez inspector-cap de la Policia Local i el Sr. Francesc Fernández, secretari de la corporació.

Durant la sessió, es va procedir a l’anàlisi i valoració dels fets penals ocorreguts al municipi, fent una comparativa amb l’any 2014 i una anàlisi de tendències. També es va tractar de la situació de la seguretat ciutadana a Esparreguera, així com de l’anàlisi i valoració de la seguretat viària, l’evolució de l’accidentalitat i l’acompliment del Pla Local de Seguretat Viària.

Junta Local de Seguretat

El Sr. Miquel Àngel Escobar Gutiérrez amb el Sr. Eduard Rivas