Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimarts 21/01/2020
Traducció automàtica

Can Comelles 097

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Centre Obert La Fulla Divendres, 10 de juny de 2016

Les famílies del Centre Obert La Fulla visiten el Centre de recuperació d’amfibis i rèptils de Catalunya

El Centre Obert La Fulla duu a terme la tercera trobada familiar del curs 2015-2016

El dissabte 4 de juny, els infants i les seves famílies han visitat el Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya a Masquefa amb la finalitat de gaudir d’una activitat tots junts que els permeti conèixer l’entorn més proper.

Al CRARC s’hi ha fet la visita guiada. Si ja havien estat d’impacte els descobriments fets sobre diferents aspectes a les altres excursions, com la de la visita al Museu de la Colònia Sedó a Esparreguera i El Camí de l’Oli a Collbató, ara són les tortugues, els dragons, els tritons i les serps, entre d’altres amfibis i rèptils, els qui han provocat l’admiració de tots els participants i el seu respecte, a partir de l’observació, de poder tocar alguns animals i raonar sobre les explicacions de la guia.

L’activitat, amb un índex de satisfacció alt i en la qual han participat 44 persones, s’ha fet amb transport públic, aspecte destacable, ja que tant a l’anada com a la tornada, a més de la visita al CRARC, els infants han mostrat els continguts apresos sobre els valors per a la convivència.

Des del més petit fins als més grans, han coincidit en la importància de la tasca de recuperació de la fauna salvatge i de reproducció de la fauna autòctona que duen a terme des del CRAC i que motiven la visita del centre.

Les famílies del Centre Obert

La Fulla visiten el Centre de recuperació

d’amfibis i rèptils de Catalunya