Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dijous 21/11/2019
Traducció automàtica

El llobregat

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Salut Pública Dimecres, 15 de juny de 2016

Un estiu ben fresc

Un any més la Regidoria de Salut Pública s’ha adherit, juntament amb la Generalitat de Catalunya i Protecció Civil, a la Campanya de sensibilització davant els riscos de l’estiu, i ha proporcionat uns ”Consells davant onades de calor”

Amb l'estiu arriben les temperatures altes i la calor. A mesura que la temperatura de l'aire puja, el cos es manté fresc amb l'evaporació de la suor, però, si fa molta calor i hi ha humitat, aquest procés d'evaporació s'alenteix i la temperatura corporal pot elevar-se fins a nivells perillosos.
La calor excessiva pot arribar a perjudicar la salut i a provocar esgotament, deshidratació, cop de calor, rampes i espasmes musculars i erupcions cutànies.

Per gaudir d'un estiu saludable i evitar l'aparició d'aquests trastorns, podeu seguir alguns consells que us ajudaran a protegir-vos de la calor.

A casa, controleu la temperatura. Utilitzeu algun tipus de climatització, com ara ventiladors o aire condicionat, dutxeu-vos sovint i obriu les finestres per refrescar la llar durant la nit. Al carrer, eviteu el sol directe. Porteu una gorra o un barret, vestiu roba lleugera i busqueu les zones d'ombra. Limiteu l'activitat física durant les hores de més calor, hidrateu-vos sovint i vigileu l'alimentació.

Ajudeu els altres. Si coneixeu gent gran o malalta que viu sola, aneu-los a veure i ajudeu-los a seguir aquests consells.

Per a més informació:
http://canalsalut.gencat.cat/ca/home_ciutadania/vida_saludable/consells_per_l_estiu/la_calor/

Documentació a descarregar

A continuació podeu descarregar la documentació relacionada amb aquesta notícia:

Un estiu

Ben fresc