Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimarts 21/01/2020
Traducció automàtica

Can Comelles 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Cultura i Festes, Memòria Històrica Dijous, 14 de juliol de 2016

Lliurament dels premis de recerca Vila d’Esparreguera

Marc Félez Navarro, Gemma Serrano Codina, Laura Roig Casanovas i Àngel Manuel Hernández Cardona són els quatre premiats de la primera edició del premis de recerca Vila d’Esparreguera

Els premis de recerca Vila d’Esparreguera s’han convocat per primera vegada aquest any 2016 en tres categories: 3r. i 4t. d’ESO, Batxillerat i Adults. S’hi han presentat un total de cinc treballs.

El passat 2 de juliol es va fer públic a la sala d’actes de Can Pasqual el veredicte del Jurat de la 1a. edició del premi de Recerca Vila d’Esparreguera 2016 en un acte presidit per l’alcalde, Eduard Rivas, la regidora de Memòria Històrica, Mariona Masferrer, el regidor de Joventut, Emmanuel Ortí, i l’arxivera municipal, Rosa Maria Codina.

El jurat d’aquests premis estava compost per Mariona Masferrer, presidenta del Jurat i regidora de Memòria Històrica; Emmanuel Ortí, regidor de Joventut; Fermí Osta, historiador; Josep Ràfols, historiador; Montserrat Pedrola, historiadora; Josep Ignasi Palou, professor jubilat, i Rosa Maria Codina, arxivera municipal, que va actuar com a secretària del Jurat.

En la categoria 3r. i 4t. d’ESO va guanyar el treball presentat per Marc Félez Navarro i Gemma Serrano Codina, alumnes de l’Institut El Cairat, que portava per títol “El patrimoni industrial, científic i tecnològic d’Esparreguera i la difusió i coneixement entre la ciutadania”. Les tutores del treball han estat Carme Piqué i Marisa Salgado.

En la categoria Batxillerat va guanyar el treball presentat per Laura Roig Casanovas, alumna de l’Institut El Cairat, que portava per títol “Repressió del català, aprenentatge en castellà”. La tutora ha estat Sagrari Fernández.

El premi d’aquestes dues categories és una tauleta per a cada autor del treball guanyador.
En la categoria Adults va guanyar el treball presentat per Àngel Manuel Hernández Cardona, que portava per títol “Els metges del balneari de la Puda de Montserrat”. El premi consisteix en la publicació del treball.

Lliurament dels premis de recerca Vila d’Esparreguera