Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 15/12/2019
Traducció automàtica

cap1

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Mobilitat Dijous, 28 de juliol de 2016

Nova edició de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

L’Ajuntament d’Esparreguera s’ha adherit a la celebració de la Setmana de la Mobilitat organitzant diverses activitats lúdiques i esportives durant els dies 17 i 18 de setembre

Com cada any des del 2002, la Unió Europea ha convocat la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura durant el mes de setembre. Per tal de promoure la celebració d’aquesta setmana a Catalunya, el Govern de la Generalitat, amb la col·laboració dels principals agents relacionats amb el món de la mobilitat i la sostenibilitat, celebra la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura entre els dies 16 i 22 de setembre.

L’Ajuntament d’Esparreguera s’ha adherit a la celebració de la setmana de la mobilitat, i ha organitzat, amb la col·laboració de Zona Bici, dos dies sense cotxes a la Illa de vianants, pels propers 17 i 18 de setembre. Durant el dia 17 hi haurà diverses activitats lúdiques i esportives pels carrers de la Illa de vianants i a les 7 de la tarda es farà una gimcana familiar. L’endemà, el diumenge 18 de setembre, a les 10 del matí es farà una pedalada popular pels carrers de la vila. Totes les activitats començaran a la Plaça del Centre.

Les inscripcions de les dues activitats es podran fer a ZONA BICI, a la Carretera de Piera núm. 9, per telèfon al 93 777 70 09 o mitjançant el següent correu electrònic: zonabici@zonabici.es.

L’objectiu de les activitats és fomentar l’ús de la bicicleta com a vehicle sostenible i segur, conscienciar sobre la importància del transport sostenible per a millorar la qualitat de l’aire i promoure una mobilitat activa i saludable.

Dins la mateixa setmana, i sota el lema DIA SENSE COTXES, el bus urbà serà gratuït el dijous 22 de setembre de 2016.

Documentació a descarregar

A continuació podeu descarregar la documentació relacionada amb aquesta notícia:

Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura