Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 19/10/2019
Traducció automàtica

Polígon Can Sedó

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Salut Pública Divendres, 12 d'agost de 2016

Controlada la fuita d'àcid clorhídric al polígon industrial de Can Comelles d'Esparreguera

El divendres 12 d’agost de 2016 s’ha activat el PLASEQCAT al Polígon de Can Comelles d’Esparreguera

Divendres 12 d’agost de 2016 aproximadament a 2/4 de 3 de la matinada, s’ha activat el PLASEQCAT en fase d’alerta per una fuita d’àcid clorhídric a l’empresa Quality Chemicals, situada al polígon industrial de Can Comelles. Els Bombers i la Policia Local han activat els protocols d’emergència i han establert immediatament un perímetre de seguretat. També s’hi ha desplaçat el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) sense que en tota l’operació s’hagi hagut d’atendre a ningú.

La fuita d’àcid clorhídric líquid era del 35% de concentració i s’ha produït per una petita fissura en un tanc, provocant que part del líquid caigués a una cubeta i una altra part s’evaporés. Des de primera hora del matí ja s’havia fet el transvasament del producte vessat a nous bidons i s’ha reobert el trànsit al Polígon Industrial, normalitzant la situació a la zona.

Des de l’Ajuntament volem agrair els serveis i treballs realitzats per la pròpia Policia i Protecció Civil municipal, els Bombers i l’equip de Protecció Civil de la Generalitat que han seguit el protocol d’emergències de manera excel•lent tal i com es preveu en aquests casos. Un cop passada l’emergència, des del Consistori intentarem ajudar a esbrinar perquè ha ocorregut aquest accident i com poder ajudar a prevenir-ne de futurs.

Logo Ajuntament