Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 25/01/2020
Traducció automàtica

Can Comelles 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Mobilitat Divendres, 9 de setembre de 2016

Obertura de l’aparcament de l’Aeri d’Esparreguera-Olesa de Montserrat

A partir del proper dilluns 12 de setembre de 2016 s’obre, de manera provisional, l’aparcament de l’Aeri d’Esparreguera-Olesa de Montserrat

Després de diverses negociacions entre la Regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament d’Esparreguera i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, a partir del dilluns 12 de setembre de 2016 s’obrirà provisionalment l’aparcament de l’Aeri d’Esparreguera-Olesa de Montserrat.

Amb aquesta actuació es pretén millorar l’aparcament de la zona i, principalment, poder donar solució als problemes de mobilitat que es produeixen en el moment de recollir o deixar els alumnes del Centre Educatiu Les Roques Blaves, i que afecten als veïns, als propis pares i, el que és més greu, possibles situacions de risc pels nens i nenes.

Per aquest motiu, des de l’Ajuntament es demana a les persones que acompanyin els alumnes d’aquest centre, que facin ús d’aquest aparcament, per tal de descongestionar el trànsit del carrer Paraires.

Aquesta serà una prova pilot que començarà el proper 12 de setembre i que, passat un temps, s’avaluarà la situació per tal de determinar la seva viabilitat.

Aparcament de l'aeri d'Esparreguera