Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 18/01/2021
Traducció automàtica

Grup musical

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Mobilitat Dimecres, 21 de setembre de 2016

250 participants a la Pedalada Familiar 2016

Dissabte 17 i diumenge 18 de setembre s’han dut a terme diverses activitats esportives, dins els actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que se celebra a tot Catalunya

El dissabte 17 de setembre, dins els actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que s’ha celebrat arreu de Catalunya, l’Ajuntament d’Esparreguera ha organitzat activitats esportives en algunes places del municipi. A la tarda s’ha fet una gimcana familiar.

L’endemà, el diumenge 18 de setembre, s’ha organitzat una pedalada familiar pels carrers de la vila.

L’activitat ha començat a les 10 del matí a la plaça del Centre, on els participants s’han pogut inscriure a la pedalada i els més menuts han pogut participar en un mini circuit per a bicicletes. A més, durant tota l’activitat hi ha hagut animació infantil.

A les 11 del matí ha començat la pedalada familiar, en què han participat 250 persones, majoritàriament famílies amb infants, però també joves i membres de clubs esportius de la vila, especialment ciclistes.

Des de la Regidoria de Mobilitat s’agraeix la col·laboració dels voluntaris que han ajudat desinteressadament en l’organització de tots els actes realitzats durant el cap de setmana, molt especialment a Zona Bici Esparreguera.

Setmana de la Mobilitat

Pedalada familiar 2016

A Esparreguera