Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimarts 21/01/2020
Traducció automàtica

cap1

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Gent Gran Dilluns, 17 d'octubre de 2016

Homenatge a la Gent Gran d’Esparreguera al teatre de La Passió

L’Associació de Jubilats i Pensionistes i l’Ajuntament d’Esparreguera han organitzat, com cada any, l’homenatge a les persones grans del nostre municipi

L’Ajuntament d’Esparreguera i l’Associació de Jubilats i Pensionistes han organitzat l’homenatge a les persones grans del nostre municipi. Enguany, han estat homenatjades dues persones: la Sra. Aurora Barberà Almirall i el Sr. Albert Galceran i Galés.

La Sra. Aurora Barberà va néixer el 18 de juliol de 1936. Ha viscut a diferents llocs de la vila des de la seva infància i va treballar com a mestra al municipi. Actualment li agrada molt el dibuix i la pintura.

El Sr. Albert Galceran va néixer el 7 de juny de 1929 i va haver de marxar a viure a Barcelona un cop acabada la guerra, però Esparreguera sempre ha estat un lloc de referència per a ell i la seva família, ja que totes les setmanes visitaven el municipi. És un gran aficionat a investigar sobre la història del poble i del teatre.

L’alcalde, Eduard Rivas i el regidor de Cultura, Emmanuel Ortí, van lliurar les plaques commemoratives en representació de l’Ajuntament. L’alcalde va agrair a tots els participants el compromís i la vinculació amb el municipi.

Per tancar l’homenatge, el Sr. Ramon Cuello va fer la lectura del poema de Rafael de León “Deme usted candela, amigo”.

Aquest any, a més de la representació Air-Pack del teatre musical del grup Apassionats, format per una part dels socis de l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Esparreguera, s’hi van sumar els alumnes de Batxillerat Artístic de l’IES El Castell, que van representar una part de l’obra Mia Mamma, cosa que representa el primer pas de la col·laboració intergeneracional que es vol posar en marxa des de la Regidoria de Gent Gran.

Lliurament de les plaques commemoratives

Grup Apassionats

Alumnes de Batxillerat Artístic