Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dijous 21/11/2019
Traducció automàtica

cap1

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Empresa Divendres, 28 d'octubre de 2016

Coneguem-nos per avançar!

Exitosa acollida a la 1a. Trobada d’empreses i professionals del municipi per a la dinamització les zones d’activitat econòmica i per a l’impuls de la col·laboració i el treball en xarxa

El dimecres 26 d’octubre, en el marc Pla d’Actuació de Mandat (PAM), en què promou un increment dels contactes amb el teixit professional i empresarial del municipi, la Regidoria de Promoció Econòmica ha començat el projecte Coneguem-nos per avançar!, amb el suport de la Diputació de Barcelona i de diferents agents i entitats econòmiques, com la Cambra de Comerç de Barcelona al Baix Llobregat, la PIMEC, INNOBAIX, l’UPIC i el CIEE, oferint la possibilitat d’establir i de consolidar les relacions entre els empresaris i professionals assistents.

La jornada ha començat a primera hora de la tarda amb la benvinguda per part del secretari de la Junta de Propietaris de la Colònia Sedó i gerent de Textiles Rumbo SL, el Sr. Laborde. Acte seguit ha estat l’alcalde d’Esparreguera, Eduard Rivas i Mateo, qui ha emmarcat la trobada en el context del Pla d’Actuació de Mandat amb l’objectiu d’augmentar i consolidar el contacte de l’Ajuntament amb tots els agents del municipi.

Tot seguit, ha estat el regidor de Promoció Econòmica, Antoni Ferre, qui ha donat detall dels programes i els serveis que s’ofereixen des de la Regidoria i que es porten a terme com a instruments de suport per a l’empresa i als professionals esparreguerins. El Sr. Rodríguez, director de l’UPIC, ha aproximat als assistents la situació actual de l’associacionisme a Catalunya, els seus punts febles, però també i sobretot donant rellevància als seus punts forts. Per acabar, la part expositiva el secretari de l’associació Cercle d’Iniciatives Empresarials d’Esparreguera, que a l’actualitat compta amb una cinquantena d’associats, i gerent de la Consultora Millenium SL, ha detallat la importància de la cooperació empresarial i la microeconomia per a generar sinergies de millora.

En acabar totes les ponències, s’ha convidat els assistents, entre els quals també hi havia empresaris i gestors d’empreses i d’activitats, com Caixa Banc, Flex, el grup energètic Petronieves o Caviaroli, a recórrer les instal·lacions del Museu de la Ciència i la Tecnologia de la Colònia Sedó.

Acabada la visita al Museu, s’ha disposat un refrigeri i en aquest entorn relaxat els participants han pogut relacionar-se i donar-se a conèixer amb la resta d’assistents en un entorn relaxat i propici per a les interrelacions, el que es coneix amb l’anglicisme networking, treball en xarxa, que cerca de promoure i dinamitzar la xarxa de contactes entre els participants i entre les diferents zones d’activitat econòmica.

Durant tota la trobada les entitats i agents econòmics del Baix Llobregat que hi han participat, l’Agència per al desenvolupament i la innovació empresarial (INNOBAIX), la PIMEC, i la Cambra de Comerç de Barcelona així com el representant de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona, han interactuat de manera molt activa tant amb els empresaris i professionals com amb els agents tècnics de l’Ajuntament.

Aquesta activitat presencial adreçada als empresaris, professionals i entitats de diferent índole del Baix Llobregat ha comptat amb la presència de més de 60 persones

Trobada empresarial

Coneguem-nos per avançar!