Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 09/12/2019
Traducció automàtica

Carrer Cavallers

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Treball i Formació Dijous, 3 de novembre de 2016

Retenció del talent jove a Esparreguera

La Garantia Juvenil ofereix formació a joves en pràctiques

Els elevats percentatges de persones joves que estan en situació d’atur o que han abandonat prematurament el sistema educatiu i que es troben sense feina i sense millorar la seva formació constitueixen una preocupació social àmpliament compartida per la societat catalana.

En aquest context la Generalitat de Catalunya l’1 d’agost de 2016 va aprovar unes bases reguladores per a la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya, amb la col·laboració d’ajuntaments, consells comarcals de Catalunya i entitats sense ànim de lucre i amb centre de treball a Catalunya

L’Ajuntament d’Esparreguera ha estat beneficiari de la preassignació de 10 contractes dirigits a la contractació de joves inscrits a la Garantia Juvenil. Els requisits a tenir en compte són quatre: tenir entre 18 i 29 anys; acreditar haver obtingut un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com a equivalents, o d’un certificat de professionalitat; estar inscrits a la garantia juvenil abans de novembre de 2016; i estar inscrits com a demandants d’ocupació al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Per tal de realitzar el procés de selecció de les persones candidates s’obrirà una borsa de treball i s’establiran els requisits segons els perfils demandants. Totes aquelles persones interessades a participar-hi cal que s’adrecin al Servei Local d’Ocupació (Cal Trempat), al carrer de la Via del Mil·lenari, 8, d’Esparreguera (telèfon 937708598).

Talent jove a Esparreguera