Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 19/10/2019
Traducció automàtica

Parc de la vila

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

TOCC Dimarts, 8 de novembre de 2016

Els usuaris del Taller Ocupacional de Can Comelles participen a la 3a. Mostra d’Entitats Socials d’Abrera

La Xarxa d’Entitats Socials i l’Ajuntament d’Abrera han convidat el TOCC i els seus usuaris a formar part de la tercera edició de la mostra amb l’objectiu de fer més visible la vida i la feina d’aquestes persones

El diumenge 23 d’octubre, a la plaça de Pau Casals d’Abrera, s’hi han reunit una vintena d’entitats socials i ONG del Baix Llobregat nord en la 3a. Mostra d’Entitats Socials d’Abrera, en la qual ha participat el Taller Ocupacional de Can Comelles (TOCC), de l’Ajuntament d’Esparreguera.

Al TOCC hi assisteixen sis usuaris provinents d’Abrera i tant ells com tots els 53 usuaris del centre han estat convidats a donar a conèixer les seves activitats en un estand. Per això, el TOCC ha mostrat els seus 3 projectes de funcionament actuals, que són Cuidem-nos i cuidem el TOCC, Festes i Fem conèixer el TOCC.

L’Alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, i les regidores de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Esparreguera, Maria Vallejo, i d’Abrera, Guadalupe Marcos, han acompanyat i compartit amb els usuaris la trobada.

Aquesta participació vol transmetre el missatge que totes les persones són necessàries a la societat i ha servit per a compartir i conèixer altres associacions i entitats amb les quals el TOCC es pot ajudar mútuament.

L’usuari del TOCC vol sentir-se inclòs de manera activa, solidària i capaç dins la societat.

3a. Mostra d’Entitats Socials d’Abrera