Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 26/09/2021
Traducció automàtica

Can Paloma i Monestir

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Polítiques d'Igualtat Dimarts, 29 de novembre de 2016

Actes de commemoració del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones

El dijous 24 i divendres 25 de novembre a Esparreguera s’han dut a terme un seguit d'actes per a la commemoració del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones sota el lema “Esparreguera diu NO a la violència masclista”

El dijous 24 a Can Pasqual hi ha hagut un acte on han col·laborat l'alumnat de l’Institut El Cairat, Institut El Castell i l'Escola Cooperativa El Puig, l'Associació de la Dona i l'Associació de Jubilats i Pensionistes d'Esparreguera, que ha servit com a tret de sortida dels actes organitzats entorn del 25N. S’han dut a terme un seguit d'intervencions artístiques per part de l'alumnat i s’han llegit diferents manifests.

El divendres 25 s’han continuat organitzant més esdeveniments per tal de sensibilitzar la ciutadania sobre la igualtat de gènere. En primer lloc, el comerç de la vila i l'Ajuntament han lliurat llaços liles i díptics informatius durant tot el dia. A la tarda s’ha fet un acte amb el personatge La Pilar, interpretat per l'actriu Maria Coll, el qual s’ha coordinat amb dues parades informatives al carrer amb material gràfic i recursos sobre la violència masclista.

Esparreguera diu NO a la violència masclista

Actes a Can Pasqual