Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 23/09/2020
Traducció automàtica

El Puig

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Polítiques d'Igualtat Dimecres, 7 de desembre de 2016

Presentació a Can Pasqual del Protocol Local per a l'abordatge de la violència masclista

El dilluns 28 de novembre a Esparreguera s'ha presentat el Protocol Local per a l'abordatge de la violència masclista a càrrec de la regidora de Polítiques d'Igualtat Maria Mas, la tècnica en Igualtat i la psicòloga Montse Plaza.

El dilluns 28 de novembre la regidora de Polítiques d'Igualtat Maria Mas, la tècnica en Igualtat i la psicòloga Montse Plaza han presentat del Protocol Local per a l'abordatge de la violència masclista en un acte celebrat a Can Pasqual amb la presència de tots els agents implicats en la creació d'aquest protocol.

En primer lloc, la regidora de Polítiques d'Igualtat ha presentat el projecte. A continuació, la psicòloga Montse Plaza ha plantejat les diferències més bàsiques entre les violències masclistes que existeixen actualment dins de la nostra societat, per acabar abordant i explicant el circuit d'actuació creat per a detectar un cas de violència masclista. Finalment la tècnica en Igualtat ha comentat el procés de creació d'aquest protocol fent èmfasi que era molt necessari, ja que des del 2008 no es modificava. També s'ha comentat la importància de treballar en xarxa des de tots els serveis de l'Ajuntament i els agents i així poder actuar d'una manera més coordinada i eficaç en l'atenció de les víctimes.

Violència masclista