Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 27/09/2021
Traducció automàtica

Carrer Cavallers

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Polítiques d'Igualtat Dimecres, 28 de desembre de 2016

La Regidoria de Polítiques d’Igualtat promou les joguines no sexistes

Per a aquest Nadal, la Regidoria de Polítiques d'Igualtat regala una carta als Reis d'Orient per prendre consciència de la importància que té comprar joguines no sexistes

Per a aquest Nadal, la Regidoria de Polítiques d'Igualtat ha presentat una proposta de carta per als Reis d'Orient, a fi de conscienciar les famílies del municipi de la importància de triar les joguines sense connotació sexista.

Com cada any, amb l'arribada de Nadal, també arriba el moment de la tria de regals per als més petits i petites de la casa. Es comença a pensar en els regals que es poden ajustar més als seus desitjos, però no força gent no s’adona que les joguines estan plenes d'estereotips i que reprodueixen els rols de gènere marcats per la societat. I malauradament, s’acaben seleccionant jocs per a nenes i jocs per a nens sense ser conscients que s’estan regalant joguines amb molts prejudicis.

Per aquest motiu, des de la Regidoria de Polítiques d'Igualtat s'ha elaborat una carta amb un missatge reflexiu per tal que enguany es prengui consciència a l'hora de triar les joguines i es faci un consum més neutre, respectant els seus desitjos però integrant elements que trenquin amb allò preestablert.

En total se n’han publicat 2.500 exemplars, que es poden trobar als comerços del municipi com ara: botigues de joguines, botigues de llaminadures, papereries i botigues de calçat infantil, així com en dependències municipals.

Joguines no sexistes