Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 25/01/2020
Traducció automàtica

Camp de futbol del C.E.Esparreguera

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Treball i Formació Dijous, 5 de gener de 2017

S'acaba el Programa Integrals de la Garantia Juvenil amb la participació de 30 joves

30 joves de la vila s'han beneficiat del Programa Integrals amb uns resultats del 70% d'inserció laboral en empreses de la comarca

El Departament de Treball i Formació, situat a Cal Trempat, acaba el Programa Integrals amb la participació de 30 joves del municipi. El programa s'emmarca dins de les iniciatives de segones oportunitats i va dirigit a les persones joves inscrites en el Sistema de Garantia Juvenil. Aquest programa l'han subvencionat el Fons Social Europeu i la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, de la Generalitat de Catalunya.

El programa va adreçat a persones joves que, per circumstàncies diverses, necessiten un procés de reflexió i d'orientació per redirigir les seves trajectòries educatives i/o professionals. Així l'objectiu és que aquests joves que no treballen ni estudien rebin una oferta d'ocupació de qualitat, de formació, o bé puguin realitzar un període de pràctiques en un termini de 4 mesos després d'haver acabat l'educació formal o d'haver-se quedat en situació de desocupació.

Aquest programa ofereix, d'una banda, serveis d'orientació i tutorització i, de l'altra, formació i adquisició d'experiència professional. D'aquesta manera, el projecte es desenvolupa en tres etapes diferents, les quals inclouen una o més accions. Aquestes etapes són: l'acollida, orientació i disseny del full de ruta de l'itinerari personal; l'execució del full de ruta personal i la inserció laboral i/o retorn al sistema educatiu.

Al programa hi han col·laborat una trentena de joves amb un percentatge del 70% de joves contractats (la majoria dels contractes són indefinits o de més de sis mesos), que han acabat treballant en empreses de la comarca. Donat l'èxit del programa, s'espera una continuïtat del programa de cara a l'inici de l'any vinent.

Sortida del Programa Integrals.