Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 22/11/2019
Traducció automàtica

Camp de futbol del C.E.Esparreguera

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Comerç, Promoció Econòmica Dijous, 5 de gener de 2017

Esparreguera viu la Nadalenca Fira de Santa Llúcia

La Fira de Santa Llúcia d'Esparreguera tanca amb un èxit de participació

El dissabte 17 de desembre al centre de la vila d'Esparreguera s'ha dut a terme la tradicional Fira nadalenca de Santa Llúcia per tal de preparar l'arribada del Nadal i les seves celebracions. La Fira, celebrada al municipi des de fa una vintena d'anys, ha ocupat tot el carrer dels Arbres i la plaça de l'Ajuntament amb una cinquantena de paradistes de la vila.

La Fira ha servit per a començar les compres nadalenques i d'aquestes festes i ha comptat amb un èxit de participació. A les 10 del matí, l'alcalde d’Esparreguera, Eduard Rivas, i la regidora de Comerç, Mariona Masferrer, han presentat la Campanya de Nadal 2016. Durant el matí hi ha hagut la visita del Pare Noel i actuacions d'entitats de la vila, amb mostres de ball i música en directe. També hi ha hagut animació infantil a càrrec de l'actriu Maria Coll. El grup Batuco d'Esparreguera s'ha encarregat de fer el tancament de la Fira amb una cercavila.

L'atractiu d'aquesta fira per als comerciants ha estat la gran afluència de persones que, en un ambient festiu, han visitat les parades per comprar articles per a les festes d'enguany.

Fira de Santa Llúcia a Esparreguera