Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 20/01/2021
Traducció automàtica

Grup musical

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Oficina d'Atenció Ciutadana Dimarts, 10 de gener de 2017

Obert el termini per a sol·licitar plaça en el programa de termalisme de l’IMSERSO

L’Oficina d’Atenció Ciutadana disposa de la informació sobre els balnearis acollits al programa, preus i el formulari per a sol·licitar les places i en pot tramitar les sol•licituds

L’IMSERSO, l’organisme del Govern d’Espanya encarregat dels programes i prestacions per a la gent gran i en situació de dependència, acaba de convocar el termini per a poder sol·licitar places per al programa de termalisme

Per això, l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), situat a la planta baixa de l’Ajuntament d’Esparreguera, disposa de la informació sobre els balnearis acollits al programa, preus i el formulari per a sol·licitar les places. Les sol·licituds es poden presentar a l’OAC, en horari d’oficina.

D’una banda, el termini per a la presentació de les sol·licituds és, per als torns dels mesos de febrer fins a agost, ambdós inclosos, amb prioritat d’adjudicació, fins al 13 de gener de 2017, i per a ser inclosos a la llista d’espera: fins al 12 de maig de 2017.

De l’altra, el termini per als torns dels mesos de setembre a desembre, ambdós inclosos, amb prioritat d’adjudicació, és fins al 12 de maig de 2017. Per a ser inclosos a la llista d’espera, el termini acaba el 31 d’octubre de 2017.

Termalisme de l'IMSERSO