Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimarts 19/11/2019
Traducció automàtica

Can Comelles 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Oficina d'Atenció Ciutadana Dimarts, 10 de gener de 2017

Obert el termini per a sol·licitar plaça en el programa de termalisme de l’IMSERSO

L’Oficina d’Atenció Ciutadana disposa de la informació sobre els balnearis acollits al programa, preus i el formulari per a sol·licitar les places i en pot tramitar les sol•licituds

L’IMSERSO, l’organisme del Govern d’Espanya encarregat dels programes i prestacions per a la gent gran i en situació de dependència, acaba de convocar el termini per a poder sol·licitar places per al programa de termalisme

Per això, l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), situat a la planta baixa de l’Ajuntament d’Esparreguera, disposa de la informació sobre els balnearis acollits al programa, preus i el formulari per a sol·licitar les places. Les sol·licituds es poden presentar a l’OAC, en horari d’oficina.

D’una banda, el termini per a la presentació de les sol·licituds és, per als torns dels mesos de febrer fins a agost, ambdós inclosos, amb prioritat d’adjudicació, fins al 13 de gener de 2017, i per a ser inclosos a la llista d’espera: fins al 12 de maig de 2017.

De l’altra, el termini per als torns dels mesos de setembre a desembre, ambdós inclosos, amb prioritat d’adjudicació, és fins al 12 de maig de 2017. Per a ser inclosos a la llista d’espera, el termini acaba el 31 d’octubre de 2017.

Termalisme de l'IMSERSO