Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 18/01/2021
Traducció automàtica

Can Comelles

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Policia Local Dimecres, 11 de gener de 2017

Premis de redacció i dibuix per promoure conductes vials responsables

Els treballs guanyadors s’han publicat en un calendari que s’ha distribuït a tots els alumnes que hi han participat

L’associació Stop Accidentes ha lliurat els premis del concurs de redacció i dibuixos del calendari 2017 als alumnes autors del treballs seleccionats de les escoles d’Esparreguera on van fer un seguit de xerrades de conscienciació per a les classes de 4t. de primària durant el curs passat amb la col·laboració de la Policia Local, una activitat que tindrà continuïtat aquest curs per tercer any consecutiu.

Els treballs premiats han estat de Blanca Vilaregut de l’escola Les Roques Blaves, Aaron Soriano de l’escola Pau Vila, Oyana Ndong de l’escola Montserrat, Luzia Ortega de l’escola Taquígraf Garriga, Jiajia Chen de l’escola Estel i Paula Rivero de l’escola Mare de Déu de la Muntanya. Les redaccions i els dibuixos guanyadors s’han publicat en un calendari que s’ha distribuït als 250 alumnes que hi han participat.

El projecte de conscienciació s’anomena Avis, papis... ara us educo jo i pretén que els alumnes influeixin en els pares i avis a l’hora de tenir conductes vials responsables. Està organitzat per Stop Accidentes amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana de Barcelona, la Policia Local de Sant Cugat del Vallés i la Policia Local d’Esparreguera i amb el patrocini de la Dirección General de Tráfico i l’Ajuntament d’Esparreguera.

Stop Accidentes és una associació d’ajuda i orientació als afectats per accidents de trànsit que té com a missió promoure un canvi cultural sobre la seguretat vial i els accidents de trànsit i que vol conscienciar les institucions i la societat en general per a reduir la violència vial i els seus efectes i per impulsar actuacions per a aconseguir una mobilitat sostenible i segura.

Premis Stop Accidentes