Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 05/06/2020
Traducció automàtica

Can Comelles 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Policia Local Dijous, 19 de gener de 2017

Els cotxes de la Policia Local s’han equipat amb desfibril·ladors (DEA)

Amb aquests aparells es podrà donar una ajuda ràpida i eficaç a aquelles persones que pateixin una aturada cardíaca

L’Ajuntament d’Esparreguera ha dotat dos dels cotxes de la Policia Local de desfibril•ladors semiautomàtics amb l’objectiu que els agents puguin oferir una ajuda immediata i eficaç a aquelles persones que pateixin una aturada cardíaca o un infart.

Cada any moren a Catalunya entre 3.000 i 4.000 persones com a conseqüència d’una aturada cardíaca sobtada. I és en aquests casos que resulta de vital importància iniciar una intervenció de reanimació durant els minuts immediatament posteriors a l’aturada per tal de recuperar l’afectat i evitar les pitjors conseqüències. En aquest sentit, l’actuació de la Policia Local pot jugar un paper clau, ja que acostumen a ser el primer servei d’emergència que arriba als llocs dels successos.

Tot i que els desfibril·ladors semiautomàtics instal·lats als cotxes de la Policia Local poden ser utilitzats per qualsevol persona sense coneixements previs, els policies han fet una formació de sis hores de durada que ha combinat l’ús dels desfibril3ladors amb les tècniques bàsiques de reanimació cardiopulmonar per a poder actuar amb seguretat.

Properament, l’Ajuntament d’Esparreguera instal·larà en diferents edificis municipals i espais públics fins a 8 unitats més per tal que qualsevol persona, tot i que no tingui coneixements sanitaris, pugui actuar amb rapidesa davant una aturada cardíaca i reduir el temps de resposta davant una emergència d’aquestes característiques.

Desfibril·ladors al cotxes de la Policia Local