Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 19/10/2019
Traducció automàtica

Can Paloma i Monestir

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Empresa Divendres, 20 de gener de 2017

Crida als joves en situació d’atur: últims dies per a sol·licitar pujar a l’Innobus

Fins al dia 25 de gener els universitaris en atur d’Esparreguera podran adherir-se a aquesta iniciativa per a impulsar els seus projectes

Dimecres 25 de gener clourà el termini per a sol·licitar ser un dels 45 joves que pujarà al bus de la innovació, l’Innobus. Aquest bus ofereix oportunitats professionals a universitaris en situació d’atur, com ara ofertes laborals, projectes d'emprenedoria o, fins i tot, ajudes econòmiques per tirar endavant les seves idees.

Per ser uns dels 45 universitaris en situació d’atur que pujarà a l’Innobus, els interessats han de presentar les seves candidatures a través del formulari d’inscripció de la web d’Innobaix o bé a través dels serveis de Joventut, Emprenedoria, Educació, Formació o Inserció i Orientació de l’Ajuntament d’Esparreguera.

El 25 de gener, a les 9 del matí i a les 12 del migdia, es faran una sessions informatives al Citilab Cornellà, on s'explicarà el projecte d’Innobus 2017. Els interessats que no ho hagin fet, podran presentar-hi les seves candidatures. Per fer-ho, caldrà omplir el formulari de sol·licitud i portar el curriculum vitae.

Des de 2016 l’Ajuntament d’Esparreguera està adherit a l’Agència per a la Innovació Industrial i del Coneixement del Baix Llobregat (Innobaix), fet que possibilita als veïns de la vila participar en alguns dels projectes que s’hi desenvolupen, com és el cas de l’Innobus.

L’Innobus és una iniciativa que es presenta com a mitjà i estratègia per a apropar els joves emprenedors a l'ecosistema empresarial del territori amb un doble objectiu: d’una banda, ajudar els joves capacitats però actualment aturats en el llançament dels seus projectes i, de l’altra, beneficiar les empreses en la captació de noves idees i talent.

L'autobús s'omplirà de joves emprenedors i recorrerà durant uns dies el territori amb un itinerari preestablert i farà parades en empreses d'alt impacte a la zona. En cadascuna d’aquestes empreses, es capacitarà els joves amb una sessió inspiradora i formativa sobre una temàtica concreta.

En acabar l'itinerari, els joves emprenedors hauran de presentar la seva idea/prototip davant un jurat final format per les empreses i institucions participants.

Documentació a descarregar

A continuació podeu descarregar la documentació relacionada amb aquesta notícia:

Innobus 2017