Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimarts 21/01/2020
Traducció automàtica

Can Comelles 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

TOCC Dimarts, 31 de gener de 2017

Els usuaris del Taller Ocupacional de Can Comelles (TOCC) confeccionen el regal de Nadal de l’Ajuntament

El regal, una llibreta per als treballadors municipals, va ser un encàrrec del Departament d’Alcaldia per fer més visible la feina i la vida d’aquestes persones

Durant l’any 2016 els usuaris del Taller Ocupacional de Can Comelles (TOCC) van confeccionar la comanda del Departament d’Alcaldia per a fer l’obsequi nadalenc de l’Ajuntament. La llibreta és el resultat d’un conjunt de processos del TOCC que posen de manifest la feina feta en equip, la importància de totes les persones usuàries amb les seves habilitats i capacitats, i el valor i la singularitat de la feina feta manualment.

En aquest procés de treball, a més, se cercava la funcionalitat i la utilitat del regal. Les llibretes es van repartir a tots els treballadors municipals i als regidors de l’Ajuntament amb la felicitació de l’alcalde a dins. L’objectiu va ser el de fer més visible la vida i la feina d’aquestes persones.

L’usuari del TOCC vol sentir-se inclòs de manera activa, solidària i capaç dins la societat. Per això, segons el seu director, David Bicardí, “el TOCC valora molt positivament la confiança i el reconeixement fets envers la creativitat, competència i capacitat de treball dels seus usuaris, així com el missatge que transmet d’igualtat d’oportunitats per a tots els ciutadans”.

Confecció del regal de Nadal