Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dijous 21/06/2018
Traducció automàtica

Vista 1

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Convivència Dijous, 9 de febrer de 2017

El Teatre fòrum com una eina per a combatre els rumors

Alumnes de secundària d’Esparreguera han participat de les sessions de Teatre fòrum per reflexionar sobre els rumors interculturals

Els alumnes de 3r i 4rt d’ESO de l’Institut El Castell, El Cairat i l’Escola El Puig han pogut gaudir, un any més, de l’obra de teatre Rizomas a càrrec de l’entitat Marabal.

El Teatre fòrum és una eina de treball que consisteix en la representació d’una obra teatral de curta durada o d’una o diverses escenes on es representa un conflicte social amb un final obert. És en aquest moment que es convida l’espectador a participar activament de la proposta per tal que pugui donar alternatives que afavoreixin una bona resolució del conflicte.

Aquest format d’activitat pretén donar eines als joves perquè puguin experimentar els diversos rols dels personatges i desenvolupar una proposta de solució in situ, i així, provocar la reflexió sobre els efectes negatius que tenen els prejudicis i els rumors lligats a la diversitat cultural i com això interfereix en la convivència.

La Regidoria d’Interculturalitat ha pogut fer aquesta activitat gràcies al suport de la Diputació de Barcelona i de la implicació dels equips directius dels centres, professorat i alumnes.

De cara al 2017 es vol donar continuïtat als tallers de sensibilització amb la voluntat d’aportar eines als joves per tal de ser més crítics.

Teatre fòrum als intituts d'Esparreguera