Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dijous 21/06/2018
Traducció automàtica

OAC

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Urbanisme Dijous, 9 de febrer de 2017

Comencen les obres a la carretera de Mas d’en Gall

L’Ajuntament ha iniciat les obres de millora de la carretera de Mas d’en Gall, l’arranjament del clavegueram del carrer Fornal i les obres d’adequació de la rotonda nord d’Esparreguera

L’Ajuntament d’Esparreguera ha iniciat les obres de millora de la carretera de Mas d’en Gall, l’arranjament del clavegueram del carrer Fornal i les obres d’adequació de la rotonda nord del municipi. Aquestes obres, adjudicades en diferents projectes per un import global de més de 600.000 euros, han començat aquest dilluns i es duran a terme durant les properes setmanes. L’actuació més important tindrà lloc a la carretera de Mas d’en Gall, on és previst que les obres s’allarguin durant els propers quatre mesos.

Les obres a la carretera de Mas d’en Gall tenen per objectiu millorar les mesures de seguretat de la via i consistiran a asfaltar la calçada, millorar la senyalització vertical i horitzontal, millorar el peraltat de les corbes perilloses i introduir bandes sonores per incidir en limitació de la velocitat dels vehicles. Segons fonts municipals, les actuacions s’han dur a terme sense interrompre la circulació habitual tot i que hi haurà restriccions del trànsit que afectaran a trams discontinus en els que, temporalment, es donarà pas alternatiu als vehicles que circulin en cada un dels sentits de la via. Les obres a la carretera de Mas d’en Gall tenen un cost total per l’Ajuntament d’Esparreguera de 400.000 euros.

L’arranjament del clavegueram del carrer Fornal començarà a fer-se efectiu aquesta setmana i dóna resposta a un requeriment de l’Agència catalana de l’Aigua (ACA) per evitar un abocament d’aigües residuals. Les obres, valorades en 190.000 euros, consistiran en substituir el clavegueram i sanejar la connexió amb el col·lector general d’aigües. Al marge d’aquestes actuacions, el regidor d’Urbanisme i Via Pública de l’Ajuntament d’Esparreguera, Rogeli de la Cruz, ha indicat que “les obres al clavegueram del carrer Fornal també impliquen una millora en l’accés a aquesta infraestructura de cara a solucionar futures incidències en aquest col·lector d’aigües, sobretot tenint en compte que es troba al Torrent mal, una zona amb forta pressió de riuades”.

Les obres de millora de la rotonda nord, coneguda com la rotonda de Can Roca, també s’han iniciat aquesta setmana amb l’objectiu d’adequar formal i funcionalment aquest punt d’entrada al municipi d’Esparreguera. Les obres consistiran a dotar de contingut l’interior de la rotonda, on s’instal·larà un monticle amb una quadrícula de 9 rombes on s’hi plantaran oliveres. Les obres a la rotonda nord també contemplen guarnir aquest equipament amb escorça, grava blanca i grava vermella.

Finalment, complementant les actuacions a la rotonda nord, també és previst millorar la il·luminació amb sis fanals nous, deixar preparada la infraestructura de rec de cara a que pugui ser utilitzada en un futur i plantar plataners als parterres de l’avinguda Francesc Macià des de la rotonda fins a les cruïlles amb els carrers Tallaferro i Enclusa. El projecte per la millora de la rotonda nord d’Esparreguera s’ha adjudicat per un total de 45.000 euros.

Documentació a descarregar

A continuació podeu descarregar la documentació relacionada amb aquesta notícia:

Imatge de 777 Comunica