Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 22/10/2018
Traducció automàtica

cap1

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Educació Dijous, 16 de febrer de 2017

Des del PEC Esparreguera Educa comença la campanya de recollida de valoracions dels àmbits educatius locals

Des del Projecte Educatiu de Ciutat Esparreguera Educa s'ha començat la campanya de recollida d'opinions dels diferents àmbits educatius locals, com la recollida de propostes i millores mitjançant una enquesta digital i unes bústies físiques

El Grup Impulsor i Motor del Projecte Educatiu de Ciutat Esparreguera Educa ha iniciat la campanya de recollida d'opinió ciutadana, una recollida de propostes, valoracions i queixes entorn els àmbits educatius de la vila d'Esparreguera. S'analitzarà l'Àmbit Escolar (formació reglada i postobligatòria), l'Àmbit Fora Escola (el lleure educatiu, formació no reglada i activitats extraescolars), Formació Adults/Transició Escola Treball (formació professional permanent) i La Ciutat Educa (corresponsabilitat ciutadana de l'entorn, espai urbà i serveis públics).

La campanya de recollida de propostes i valoracions es durà a terme en diferents espais. Les primeres accions es van fer dins del marc de la Segona Fira Modernista, l'11 i 12 de febrer, al centre de la vila. Concretament es va instal·lar una parada informativa amb la projecció del vídeo del PEC Esparreguera Educa, conjuntament amb una bústia per a deixar-hi les butlletes amb les valoracions. També durant la Fira hi va haver una actuació itinerant amb un plafó on es van poder penjar les propostes i diferents idees de millora.

Paral·lelament, a partir del 13 de febrer, en diferents punts del municipi (Centre Dual, escoles, Mercat Municipal...), s’han instal·lat diferents bústies amb butlletes per tal que la població pugui aportar les seves propostes. Com a última acció, s'ha creat una enquesta digital de caràcter anònim amb les mateixes preguntes que la butlleta (enllaç al final de la notícia).

Totes aquestes accions volen culminar amb el Primer Fòrum Educatiu d'Esparreguera, que tindrà lloc el dissabte 11 de març de 2017 a l'edifici de Can Pasqual de les 10 del matí a les 2 del migdia, on es validaran totes les propostes i es marcarà un full de ruta per a aprovar posteriorment al Ple Municipal.

Per a més informació:
https://goo.gl/forms/riVksBPvjvftOvwB3

plafó informatiu del PEC