Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 20/04/2018
Traducció automàtica

Vista des de Can Pasqual

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Convivència Dijous, 16 de febrer de 2017

18-F: fem la manifestació més gran d’Europa per exigir acollida i refugi

Casa nostra, casa vostra convoca una gran mobilització a Barcelona amb l’eslògan “Prou excuses. Acollim ara”

La campanya unitària Casa nostra, casa vostra prepara per al dissabte 18 de febrer una gran manifestació a Barcelona, que aspira a ser la més nombrosa que s’hagi fet a Europa arran de l’actual crisi del refugi.

La Manifestació Volem Acollir s’ha convocat amb l’eslògan “Prou excuses. Acollim ara”, i vol interpel·lar directament a les institucions perquè assumeixin les seves responsabilitats. Un centenar d'entitats convoquen la manifestació.

El govern espanyol es va comprometre a acollir 10.772 persones refugiades en dos anys, i per ara la taxa de compliment amb prou feines arriba al 10%. El ministeri, a més, denega 7 de 1 peticions d'asil. A Catalunya, el Parlament va instar el Govern a acollir 4.500 persones refugiades, i a més, la Generalitat té competències en sanitat, educació i habitatge, polítiques clau per facilitar la inclusió de les persones refugiades i migrants, un cop ja s'han establert al territori.

La manifestació arrencarà a les 16 h a la plaça Urquinaona de Barcelona, baixarà per Via Laietana, continuarà per carrer doctor Aiguadé, entrarà al parc de la Barceloneta, i acabarà al passeig Marítim, davant del mar. El recorregut vol simbolitzar que la ciutadania surt del centre de la ciutat i acaba portant el clam fins a la riba del Mediterrani, el mar on l’any passat van morir 5.000 persones.

La campanya té ja una vintena de grups de territorials repartits per tot Catalunya, que estan organitzant autobusos per participar a la manifestació. I, a través de la pàgina web, www.casanostracasavostra.cat, es poden obtenir les banderoles que serviran per formar una gran onada blava des de la plaça Urquinaona fins al mar.

Els veïns d’Esparreguera que participin en la manifestació estan convocats dissabte a les 15:45 hores a la Plaça Urquinaona número 9, davant del Teatre Borràs, per unir-se a la concentració.

Per a més informació:
http://www.casanostracasavostra.cat/

Documentació a descarregar

A continuació podeu descarregar la documentació relacionada amb aquesta notícia:

Imatge: EFE / Ins. Josep Brugulat

Cartell VOLEM ACOLLIR

Itinerari