Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 19/10/2019
Traducció automàtica

El llobregat

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Treball i Formació Dilluns, 6 de març de 2017

Esparreguera posa en marxa els ‘Espais de Recerca’ per donar suport en la cerca de feina

L’objectiu és ajudar a trobar feina 150 persones durant el 2017 oferint assessorament sobre l’ús de canals i eines per accedir al mercat laboral.

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Esparreguera ha posat en marxa el programa ‘Espais de Recerca’ a través del seu departament de Treball i Formació amb l’objectiu de facilitar la incorporació al mercat laboral de persones en situació d’atur. Aquesta iniciativa, subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), té l’ambició de poder ajudar a trobar feina 150 persones durant l’any 2017 a Esparreguera.

A través dels ‘Espais de Recerca’ el departament de Treball i Formació de la Regidoria de Promoció Econòmica vol promoure la incorporació de persones al mercat laboral mitjançant la recerca organitzada i sistemàtica de feina. La iniciativa ofereix els participants assessorament sobre l’ús de canals, recursos i eines per trobar feina, i els vol ajudar a adaptar les seves candidatures a les ofertes del mercat de treball més adequades al seu perfil professional.

Aquest servei està dirigit a persones amb una ferma voluntat d’incorporar-se a un lloc de treball, amb un objectiu clarament definit i amb disponibilitat horària per assistir a l’espai durant 8 sessions de 4 hores (dilluns i dimecres o dimarts o dijous). Per als participants interessats, és requisit indispensable el coneixement del català o castellà i autonomia suficient en ofimàtica i l’ús d’internet.

En les sessions, on ja estan participant dos grups de 10 persones, s’ofereix assessorament i continguts per adquirir i entrenar les competències necessàries per realitzar amb autonomia i major efectivitat el procés de recerca de feina. Entre d’altres temes, en les sessions s’orienta als participants sobre com confeccionar-se el currículum vitae de forma efectiva, com accedir a espais i recursos online per a sol·licitar llocs de treball de manera sistematitzada, o com preparar-se i resoldre amb èxit una entrevista de feina.

La participació en els ‘Espais de Recerca’ és completament gratuïta per als interessats donat que és un programa subvencionat pel SOC. Les persones interessades s’han d’adreçar al servei Local d’Ocupació d’Esparreguera de Cal Trempat o bé a l’Oficina de treball de Martorell i, com a requisit, han de ser persones demandants d’ocupació inscrites al SOC.

Espai de recerca de feina