Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimarts 04/08/2020
Traducció automàtica

Parc de la vila

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Treball i Formació Dijous, 16 de març de 2017

Preinscripció oberta: curs d’auxiliar de magatzem, curs de neteja en edificis i curs de manipulació de productes fitosanitari

El Departament de Formació i Treball de l’Ajuntament ofereix cursos subvencionats de llarga durada

El Departament de Treball i Formació de l’Ajuntament d’Esparreguera, ubicat a Cal Trempat, ofereix a tots els ciutadans de la vila la possibilitat de fer els cursos següents de manera presencial i gratuïta: Activitats Auxiliars de Magatzem, Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i Certificat de manipulació fitosanitari.

El curs d’Activitats Auxiliars de magatzem és per a dur a terme les operacions auxiliars de recepció, col·locació, manteniment i expedició de càrregues en el magatzem de manera integrada en el equip. Amb aquest curs podreu desenvolupar treballs com a mosso/a de magatzem, càrrega i descàrrega, torero/a, conductor/ores operador/ores de carretons elevadors, embalador/a empaquetador/a i etiquetadors, preparador/a de comandes i operari/a logístic/a. Aquesta formació consta de 160 h. La data d’inici i l’horari estan encara per determinar. Serà una formació amb places limitades a 15 persones.

El curs de Neteja de superfícies i mobiliari en edificis està adreçat a totes aquelles persones que es dediquen al món dels serveis socioculturals i a la comunitat, més concretament a la neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals. Coneixements relacionats amb la neteja, tractaments i manteniment de sòls, parets i sostres en edificis i locals. La formació serà de 250 hores (150 h lectives i 80 de practiques). La data d’inici i l’horari estan encara per determinar. Serà una formació amb places limitades a 15 persones.

El curs de Certificat de manipulació fitosanitari està adreçat a tots els alumnes que vulguin una formació específica sobre la seguretat en el transport, ús i manipulació. Aquesta formació contínua consta de 25 h. La data d’inici i l’horari estan encara per determinar. Serà una formació amb places limitades a 15 persones.

L’inici d’aquesta formació està prevista a l’abril de 2017. Consta d’una part teòrica i una altra part de pràctiques en empreses de la zona.

Per a més informació, els interessats poden adreçar-se al Departament de Treball i Formació, situat a Cal Trempat, o bé per telèfon 937708598 o bé enviant un correu a formacio@esparreguera.cat.

Documentació a descarregar

A continuació podeu descarregar la documentació relacionada amb aquesta notícia:

Formació a Esparreguera