Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 06/07/2020
Traducció automàtica

Can Comelles 097

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Comerç, Empresa Dijous, 16 de març de 2017

Un centenar d'empresaris i empresàries del Baix Llobregat participen a la jornada ‘Reinventant el comerç’

La trobada ha comptat amb la participació de David Sánchez de Dormity i Montserrat Andreu de Viu Comerç

Un centenar d'empresaris i empresàries de la comarca han participat a la jornada ‘Reinventant el comerç: casos d’èxit’, organitzada per PIMEC Joves Baix Llobregat – L’Hospitalet i l’Ajuntament d’Esparreguera a la sala Can Pasqual.

L’objectiu de la trobada, dirigida a joves empresaris, comerços, dinamitzadors d’activitats comercial, associacions i gremis de botiguers, ha estat conèixer la visió, l’estratègia i la filosofia de nous models de gestió i promoció dins del sector comerç.

Això ha estat possible gràcies a les experiències i actuacions reals que han explicat Montserrat Andreu, presidenta de l’associació de comerç i serveis de Vilanova i la Geltrú, Viu Comerç, i David Sánchez, propietari i fundador de Dormity.

Andreu ha explicat com l’associació vilanovina ha aconseguit ser seleccionada com a model d’èxit en la gestió de comerç urbà per la Gerència de Serveis de comerç de la Diputació de Barcelona, gràcies a accions de dinamització que fomenten el consum dels ciutadans en establiments de proximitat de la capital del Garraf.

Per la seva banda, David Sánchez, ha repassat la trajectòria de Dormity, fundada l’any 2006 a Rubí i que avui ja compta amb una xarxa de gairebé 50 punts de venda i està posicionada com a referent del sector. Sánchez ha posat de relleu la importància de la relació entre proveïdor, comerciant, treballador i client final, així com la capacitat i formació continua que necessita la peça clau del comerç: el venedor.

La trobada també ha comptat amb la presència i participació del president de PIMEC Joves Baix Llobregat – L’Hospitalet, Miquel Costa, i la regidora de Comerç de l’Ajuntament d’Esparreguera, Mariona Masferrer. Tots dos han coincidit en valorar molt positivament aquest col·laboració publicoprivada que té la voluntat de donar suport al teixit empresarial i comercial del territori i potenciar la seva competitivitat.

Jornada "Reinventant el comerç", celebrada a Can Pasqual amb empresaris locals