Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 25/01/2020
Traducció automàtica

Camp de futbol del C.E.Esparreguera

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Polítiques d'Igualtat Dilluns, 13 de març de 2017

Commemoració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

La Regidoria de Polítiques d’Igualtat ha dut a terme, amb la col·laboració d’entitats del municipi, la commemoració del Dia Internacional de les Dones

Enguany, l’acte commemoratiu institucional s’ha dut a terme el mateix dia 8 de març a 2/4 de 6 de la tarda a Can Pasqual, en el qual han col•laborat, com ja és habitual, els alumnes dels Instituts del municipi, El Cairat i El Castell, l’Associació de la Dona Activa i l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Esparreguera.

El fil conductor i la presentació dels actes els ha dut a terme l’actriu local Maria Coll, que amb el seu personatge de la Pilar ha posat un toc de bon humor jugant amb els diferents rols que les dones assumeixen en les diverses àrees que estan implicades: la llar, la feina, els estudis, la parella, etc.

L’alcalde ha inaugurat l’acte fent esment de la importància de la igualtat i reconeixent i agraint la implicació dels joves, els professors i les entitats. La regidora de Polítiques d’Igualtat ha tancat la commemoració amb la lectura del manifest oficial, bo i reiterant l’agraïment per la implicació de les persones participants.

Per a la commemoració d’enguany, s’han programat també altres actes: el dia 7 un conte per la igualtat al carrer: “La princesa enjogassada”, a la plaça de la pagesia; el 10 de març, a la plaça de l’Ajuntament, mostres de ball a càrrec de la Rock Dance Center i de Gimnàs Stylo; a partir del dia 24 al Centre Dual exposició: Dones grans, grans dones; i de l’1 al 31 de març a la Biblioteca, exposició d’artistes esparreguerines.

Commemoració del 8 de març

Dia Internacional de les Dones

Activitats a la plaça de l'Ajuntament

Mostres de ball a càrrec de la Rock Dance Center i de Gimnàs Stylo