Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 19/10/2019
Traducció automàtica

cap1

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Oficina d'Atenció Ciutadana Dimarts, 4 d'abril de 2017

Els treballs per a reparar la xarxa elèctrica es perllongaran, almenys, fins dijous al matí

Segons la companyia Endesa, cal substituir un tram de 100 metres de xarxa elèctrica soterrada per tal de solucionar l'avaria. Entretant es continuarà abastint de corrent el centre de la vila a través de 4 generadors

Els treballs per reparar els danys a la línia elèctrica ocasionats pel llamp caigut dissabte a Esparreguera es perllongaran, al menys, fins dijous al matí. Aquesta és la previsió que ha donat la companyia Endesa, que assegura que per solucionar la incidència caldrà obrir una rasa de 100 metres amb possible afectació a la calçada en la confluència del carrer Mestre Tomàs Cabeza amb la Plaça Santa Eulàlia i canviar part de la xarxa elèctrica malmesa.

Des d’aquesta tarda i mentre durin els treballs amb incidència a la calçada hi pot haver afectacions en el trànsit entre la plaça de Santa Eulàlia i el carrer Mestre Tomàs Cabeza amb talls parcials o totals de la circulació en els dos extrems de les obres. Els treballs a la calçada és previst que comencin aquesta mateixa tarda i que puguin finalitzar dijous al matí.

Segons han informat des de la companyia elèctrica Endesa, els treballs realitzats fins ara en el cablejat subterrani de la plaça Santa Eulàlia i el carrer Mestre Tomàs Cabeza no han servit per solucionar la incidència a causa de l’estat en què va quedar la línia i ara es procedirà a substituir un tram de la xarxa soterrada per cablejat nou.

Fins que no acabin els treballs de reparació de la línia afectada el subministrament de corrent elèctric al centre de la vila continuarà fent-se mitjançant els 4 generadors instal·lats i, fins aleshores, el funcionament normal de la xarxa elèctrica a Esparreguera no quedarà plenament garantit. En aquest impàs hi pot haver talls esporàdics en el subministrament de corrent per la realització de proves o per incidències puntuals en els grups electrògens, com ha succeït aquest matí amb el generador de la plaça de Sant Magí, que s’ha quedat sense combustible.

D’altra banda, durant el dia d’avui la brigada municipal ha dut a terme treballs de manteniment amb diferencials i magnetotèrmics que havien caigut com a conseqüència del fort llamp i que havien deixat sense llum diferents punts de l’enllumenat públic. Concretament, avui ha quedat revisada la il·luminació de l’avinguda Francesc Marimon, Francesc Macià, la plaça de la Pagesia, el carrer Fornal i el carrer Trepant.

De cara a donar suport als veïns afectats pels talls en el subministrament elèctric, des de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Esparreguera s’atendrà els particulars i establiments comercials afectats. D’una banda, se’ls atendrà per informar-los sobre com presentar reclamacions i, en paral·lel, amb el recull de tots els casos es demanarà a la Direcció General d’Energia un informe sobre els fets a partir del qual els afectats rebran una resposta personalitzada en els seus domicilis que podran adjuntar a les seves denúncies.

Localització de la xarxa elèctrica malmesa a conseqüència del llamp de dissabte a la tarda