Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 25/01/2020
Traducció automàtica

Font i campanar

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Joventut, Memòria Històrica Dimecres, 3 de maig de 2017

Convocada la 2a. edició del Premi de Recerca Vila d’Esparreguera

El jurat premiarà els millors treballs en categoria adults i categoria joves tenint en compte l’originalitat del tema, el procés de recerca, el rigor científic, la qualitat lingüística, la presentació i l’estructura del treball

Fins el 9 de juny poden presentar-se els treballs per a la segona edició del Premi de Recerca Vila d’Esparreguera. Aquest guardó, que enguany compleix la seva segona edició, estan organitzats per les regidories de memòria Històrica i de Joventut amb l’objectiu de promoure l’estudi i la recerca en qualsevol àmbit del coneixement i de l’expressió centrat en la vila d’Esparreguera.

El premi es presenta en dues modalitats diferents, la categoria d’adults i la categoria de joves (3r. i 4t. d’ESO i Batxillerat). Els criteris d’avaluació són l’originalitat del tema, el procés de recerca, el rigor científic, la qualitat lingüística, la presentació i l’estructura del treball.

Els treballs s’han de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Esparreguera en horari d’atenció al públic. El termini per fer-ho estarà obert fins divendres 9 de juny i l’acte de lliurament dels premis serà dissabte 1 de juliol, a dos quarts de set de la tarda, a la sala d’actes de Can Pasqual.

Les bases del premi així com les instàncies per poder participar-hi es troben a l’apartat Seu electrònica/Subvencions de la pàgina web de l’Ajuntament d’Esparreguera,

Documentació a descarregar

A continuació podeu descarregar la documentació relacionada amb aquesta notícia:

Convocada la 2a. edició del Premi de Recerca Vila d’Esparreguera