Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 21/10/2019
Traducció automàtica

Vista 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Joventut, Memòria Històrica Dimecres, 3 de maig de 2017

Convocada la 2a. edició del Premi de Recerca Vila d’Esparreguera

El jurat premiarà els millors treballs en categoria adults i categoria joves tenint en compte l’originalitat del tema, el procés de recerca, el rigor científic, la qualitat lingüística, la presentació i l’estructura del treball

Fins el 9 de juny poden presentar-se els treballs per a la segona edició del Premi de Recerca Vila d’Esparreguera. Aquest guardó, que enguany compleix la seva segona edició, estan organitzats per les regidories de memòria Històrica i de Joventut amb l’objectiu de promoure l’estudi i la recerca en qualsevol àmbit del coneixement i de l’expressió centrat en la vila d’Esparreguera.

El premi es presenta en dues modalitats diferents, la categoria d’adults i la categoria de joves (3r. i 4t. d’ESO i Batxillerat). Els criteris d’avaluació són l’originalitat del tema, el procés de recerca, el rigor científic, la qualitat lingüística, la presentació i l’estructura del treball.

Els treballs s’han de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Esparreguera en horari d’atenció al públic. El termini per fer-ho estarà obert fins divendres 9 de juny i l’acte de lliurament dels premis serà dissabte 1 de juliol, a dos quarts de set de la tarda, a la sala d’actes de Can Pasqual.

Les bases del premi així com les instàncies per poder participar-hi es troben a l’apartat Seu electrònica/Subvencions de la pàgina web de l’Ajuntament d’Esparreguera,

Documentació a descarregar

A continuació podeu descarregar la documentació relacionada amb aquesta notícia:

Convocada la 2a. edició del Premi de Recerca Vila d’Esparreguera