Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 09/12/2019
Traducció automàtica

Can Comelles 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Can Comelles Divendres, 12 de maig de 2017

El Ple municipal votarà l’encomana de gestió de la Residència Can Comelles

Serà dimecres 17 de maig quan quedarà decidit si l’encomana de gestió plantejada pel govern municipal prospera com a solució per impulsar la gestió de la residència

El Ple municipal del 17 maig debatrà el canvi en el model de gestió de la Residència Municipal Can Comelles així com el conveni regulador de l’encomana a SUMAR SL. Aquest conveni, que l’Ajuntament ha volgut fer públic donada la rellevància del cas i l’interès públic suscitat, serà renovable o revocable anualment i garantirà que els excedents econòmics anuals derivats de la gestió del centre revertiran directament en millores per la residència.

Mitjançant l’encomana de gestió es vol posar fi a diferents situacions que impacten directament en l’atenció als residents de Can Comelles. Les principals problemàtiques deriven de la impossibilitat de contractar nou personal i de la manca d’agilitat a l’hora de fer substitucions de treballadors. La solució plantejada també persegueix estabilitzar serveis com la visita mèdica o el subministrament d’aliments així com aprofitar l’especialització de SUMAR SL per augmentar la personalització en l’atenció i ampliar el catàleg de serveis als residents.

En el pla laboral, el conveni per l’encomana de gestió a SUMAR SL estipula que es mantindran les condicions laborals i retributives al personal propi de l’Ajuntament que treballa a Can Comelles, i garanteix que aquestes condicions es mantindran també per als futurs treballadors de la residència. D’altra banda, en cas de finalització de l’encomana de gestió, el mateix conveni preveu que l’Ajuntament reincorporarà a la plantilla municipal el personal actualment adscrit a la residència.

Documentació a descarregar

A continuació podeu descarregar la documentació relacionada amb aquesta notícia:

Residència Municipal Can Comelles