Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 10/07/2020
Traducció automàtica

La Passió

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Can Comelles Dimarts, 16 de maig de 2017

El projecte “No tot s’oblida” uneix l’Escola El Puig i la Residència Can Comelles

Alumnes de 6è. de l’Escola El Puig i persones grans de la Residència Municipal de Can Comelles han col·laborat per treballar els records i construir la història de vida

El projecte “No tot s’oblida” arribarà a la seva fi divendres 26 de maig amb una gran trobada entre tots els participants i les respectives famílies. L’experiència ha servit per promoure la relació entre la generació d’infants de l’Escola El Puig i la de les persones grans de la Residència Municipal de Can Comelles. Aquest treball conjunt, que es va iniciar el primer trimestre de 2017, ha servit per a que els infants donin suport en les tasques d’animació estimulativa de la Residència.

A través de la conversa amb el resident, de parlar dels seus interessos i aficions, i de la seva història de vida, els alumnes han aportat material per donar resposta a diferents demandes que l’usuari de la Residència ha anat fent com ara cançons antigues, jocs o fotos del seu lloc d’origen. Tot plegat s’ha dut a terme en un clima que pretenia facilitar el coneixement personal i valors com el respecte, la tolerància i la solidaritat.

L’experiència ha permès desenvolupar als participants la capacitat creativa, l’empatia, la comprensió, l’autoestima, la socialització, el treball de la història de vida personal i l’enriquiment mutu a partir de l’intercanvi de coneixements. Des de la primera trobada de presentació i emparellament dels participants es va generar un apropament mutu molt ben valorat i per part de residents així com per les famílies i el personal de la Residència de Can Comelles.

Trobada de cloenda del projecte "No tot s'oblida"