Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 25/01/2020
Traducció automàtica

Font i campanar

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Policia Local Dimarts, 16 de maig de 2017

Els alumnes de 4t de primària d’Esparreguera prenen consciència dels riscos vials

L’associació Stop Accidentes amb la col•laboració de la Policia Local ha fet un seguit de xerrades a les escoles del municipi

Durant el mes de maig l’associació Stop Accidentes amb la col•laboració de la Policia Local ha fet 11 xerrades als alumnes de 4t d’educació primària d’escoles d’Esparreguera, un projecte que s’ha fet per tercer any consecutiu.

Després de les exposicions els alumnes han de fer un dibuix i una redacció dirigida als seus pares o avis sota el lema Avis, papis ara us educo jo. Entre aquests treballs s’escolliran els que millor representin els objectius de la campanya i s’editarà un calendari que es repartirà entre tots els alumnes que hi participin.

Stop Accidentes és una associació d’ajuda i orientació als afectats per accidents de trànsit que té com a missió promoure un canvi cultural sobre la seguretat vial i els accidents de trànsit i que vol conscienciar les institucions i la societat en general per a reduir la violència vial i els seus efectes, i impulsar actuacions per a aconseguir una mobilitat sostenible i segura.

Xerrada sobre riscos i seguretat vial a una de les escoles d'Esparreguera